Каталог товаров

Насіння буряка столового Мармелад 20г

Артикул:
Нет на складе
Есть в наличии
Оригинальные коды товаров

Коренеплід середніх розмірів вагою 200 – 350 г, округлої форми, з гладкою поверхнею. Вегетаційний період 100-110 днів. М’якоть темно-червоного кольору, без кілець, приємного солодкого смаку. Сорт має великий попит завдяки високій врожайності і прекрасним смаковим якостям. Стійкий до церкоспорозу та стрілкування.

34,00 грн
29,00 грн
-14.71 %
+
Способы доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способы оплаты
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Описание

«Мармелад» - ранньостиглий урожайний сорт столового буряка, вегетаційний період 80-110 днів. Плоди вирівняні, округлої і плоско-округлої форми, з гладкою шкіркою, вагою 200-350 г. М'якоть темно-бордового кольору без кілець, соковита і солодка.
Сорт «Мармелад» стійкий до церкоспорозу та стрілкування, користується великим попитом завдяки гарному смаку і посухостійкості. Добре зберігається всю зиму, без втрати смакових і товарних характеристик.

Висів насіння
Для отримання ультрараннього врожаю столового буряка (в кінці червня), посіви здійснюють під зиму - отримані коренеплоди використовують для літнього споживання. Якщо ви плануєте споживати буряк в осінньо-зимовий період, то необхідно посіяти його на початку травня, щоб запобігти утворенню квітконосних пагонів. Для дружнього прокльовування, насіння замочують у воді або в розчині мікроелементів на 18-20 годин. Підготовлене таким чином насіння буряка висівають тільки у вологий грунт! Сходи з'являються при + 5 ° С, і вони не терплять заморозків.

Щільність висівання насіння буряка
Культура не терпить затінення, тому сіють широкорядним способом, з міжряддям 45-50 см, або висаджують як ущільнювач з огірками, картоплею, цибулею, томатами по краю грядок. Відстань між насінням в борозні 7-10 см, глибина закладення 3-4 см.

Збір урожаю
Забирають буряк у вересні-жовтні, коли він повністю дозріє. Обережно підкопують, очищають від землі і обрізають бадилля залишаючи черешки довжиною не більше 1 см. Після того як зрізи задубіют, коренеплоди закладають на зберігання.

Отзывы
Пока нет комментариев
Написать отзыв
Имя*
Email
Введите комментарий*
Рекомендуемые товары
Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Високопродуктивний пізньостиглий сорт. Від масових всходів до прибирання на зелень - 40-45 днів. Тривалість збирання зелені при весняному посіві в відкритий грунт -до 25 днів. Розетка листя піднесена, листя великі, зелені, з сизим відтінком і восковим напиленням, ароматні.

Быстрый заказ
Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Призначений для легкого збирання врожаю. Середньостиглий сорт. Коренеплоди циліндричної форми, масою 250-600 г, заглиблені в грунт на ¼ довжини, завдяки чому легко вириваються. М’якуш темно-червоний, без кілець, ніжний, солодкий. Сорт має добрі смакові якості, високу врожайність та товарність. Рекомендується для зберігання, переробки та вживання в свіжому вигляді.

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Ранньостиглий (строк достигання 95–120 днів) засухостійкий сорт буряка Мармеладка вінегретного типу. 

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Середньоранній. Вегетаційний період 85-105 днів, високоврожайний сорт. Коренеплід кулястий, діаметром 12-15 см, масою 230-400г, заглиблюється в грунт наполовину, висмикується легко. Головка невелика, злегка випукла. М’якуш темно-червоний з бордовим відтінком, соковитий і солодкий. Універсального призначення. Добре зберігається до весни. Рекомендується для вирощування у всіх зонах України.