Насіння буряка столового Мармелад 20г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
«Мармелад» - ранньостиглий урожайний сорт столового буряка, вегетаційний період 80-110 днів. Плоди вирівняні, округлої і плоско-округлої форми, з гладкою шкіркою, вагою 200-350 г. М'якоть темно-бордового кольору без кілець, соковита і солодка.
Сорт «Мармелад» стійкий до церкоспорозу та стрілкування, користується великим попитом завдяки гарному смаку і посухостійкості. Добре зберігається всю зиму, без втрати смакових і товарних характеристик.
Висів насіння
Для отримання ультрараннього врожаю столового буряка (в кінці червня), посіви здійснюють під зиму - отримані коренеплоди використовують для літнього споживання. Якщо ви плануєте споживати буряк в осінньо-зимовий період, то необхідно посіяти його на початку травня, щоб запобігти утворенню квітконосних пагонів. Для дружнього прокльовування, насіння замочують у воді або в розчині мікроелементів на 18-20 годин. Підготовлене таким чином насіння буряка висівають тільки у вологий грунт! Сходи з'являються при + 5 ° С, і вони не терплять заморозків.
Щільність висівання насіння буряка
Культура не терпить затінення, тому сіють широкорядним способом, з міжряддям 45-50 см, або висаджують як ущільнювач з огірками, картоплею, цибулею, томатами по краю грядок. Відстань між насінням в борозні 7-10 см, глибина закладення 3-4 см.
Збір урожаю
Забирають буряк у вересні-жовтні, коли він повністю дозріє. Обережно підкопують, очищають від землі і обрізають бадилля залишаючи черешки довжиною не більше 1 см. Після того як зрізи задубіют, коренеплоди закладають на зберігання.
Оригинальные коды товаров
Буряк для дієтичного харчування. Ранньостиглий, врожайний сорт. Коренеплоди округлі, масою 250-300 г. М’якуш темно–червоний, з бордовим відтінком, солодкий, ніжний і дуже соковитий. Сорт холодостійкий, рекомендується для отримання літнього і осіннього врожаю. Стійкий до гнилі, має неперевершені смакові якості. Використовується для дієтичного харчування та зберігання.