Насіння кабачка-цукіні Тарас F1 5шт
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Насіння кабачка-цукинни сорти Тарас F1 Gl Seeds
Високопродуктивний ранній кущовий гібрид для закритого і відкритого грунту. Утворює компактний кущ з красивими циліндричними світло-зеленими плодами з гладкою шкіркою, довжиною 14-18 см, діаметром 4-5,5 см, з дуже ніжним смаком. Відрізняється дружним формуванням плодів, посухостійкістю, тривалим періодом плодоношення. Підходить для кулінарної переробки і консервації.
Інструкція та терміни посіву насіння сорту Тарас 5 шт Gl Seeds
Кабачки вирощують насінням чи розсадою. У першому випадку їх висаджують у грунт, коли він на глибині 8-10 см прогріється до 10-12ºС. Можна орієнтуватися на початок цвітіння кульбаб. Зазвичай це відбувається в першій декаді або ближче до середини травня. На розсаду кабачки висаджують приблизно місяць раніше.
Оригинальные коды товаров
Високопродуктивний пізньостиглий сорт. Від масових всходів до прибирання на зелень - 40-45 днів. Тривалість збирання зелені при весняному посіві в відкритий грунт -до 25 днів. Розетка листя піднесена, листя великі, зелені, з сизим відтінком і восковим напиленням, ароматні.
Оригинальные коды товаров
Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).
Оригинальные коды товаров
Даний сорт є средньопізнім, виділяється своєю високою врожайністю. Вегетаційний період від посіву до збору 35 - 40 днів. Універсальний сорт, підходить для вирощування в усіх видах грунтів цілий рік, висока рослина, велике листя має яскравий зелений колір і сильний аромат. Характеризується стійкістю до багатьох хвороб. Використовують у свіжому вигляді, для переробки та заморозки.