Каталог товаров

Насіння кущового кабачка Золотинка

Артикул:
Нет на складе
Есть в наличии
Модель:
Оригинальные коды товаров

сорт кабачка українського виробника. Ранній термін дозрівання - 40-50 днів. Кущові або напівкущова культури. Формують гладкі плоди у формі циліндра. М'якоть має помаранчевий колір, дуже насичена на смак, не дуже солодка.

13,00 грн
10,00 грн
-23.08 %
+
Способы доставки

   Новая Почта в отделение (по тарифам перевозчика)

   Новая Почта курьером (по тарифам перевозчика)

Самовывоз из магазина (Бесплатно)

Способы оплаты
  • Онлайн-оплата картой Visa или Mastercard через WayForPay
  • Оплата при получении товара (наложенный платеж или курьеру)
  • Безналичная оплата (IBAN) - оплатите на счете без НДС
Описание

Кабачки цукіні «Золотинка»

Середньостиглий сорт, вегетаційний період від сходів до стиглості 50-55 днів. Рослина кущового типу, компактна, висотою до 40 см, з переважно жіночим типом цвітіння. Плоди жовто-жовтогарячі, циліндричні, масою 0.4-0.8 кг, не схильні до переростання. Шкірка ніжна, гладка. М'якуш кремовий, соковитий, солодкий, з підвищеним вмістом сухих речовин і каротину. 
«Золотинка» відносно стійка до борошнистої роси, добре транспортується та зберігається. Використовується для домашньої кулінарії та консервування. Золотисте фарбування плода при консервуванні зберігається. 

Висівання насіння 
У кліматичних зонах України переважно вирощуються за допомогою посіву у відкритий ґрунт. Висівають наприкінці травня – на початку червня, коли мине загроза заморозків. Сіяти можна кілька разів на сезон з інтервалом 5-7 днів. Зерна замочуються і пророщуються до наклеювання. Добре розвиваються на родючому, багатому на перегній грунті з нейтральною реакцією, непридатні кислі з близьким рівнем ґрунтових вод.

Щільність висіву насіння кабачка «Золотинка»
Схема посадки – 70х50 см, на одному квадратному метрі бажано садити не більше 3-х кущів.

З якими культурами краще рости кабачкам «Золотинка»?
Відмінними союзниками по грядці будуть листовий та качаний види салатів та шпинат.

Збирання врожаю
Проводять двічі на тиждень, зрізають кабачки довжиною 15-20 см. Запізнення із збиранням призводить до перезрівання, через що знижується врожайність.

Отзывы
Пока нет комментариев
Написать отзыв
Имя*
Email
Введите комментарий*
Рекомендуемые товары
Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Цей сорт ранньостиглий, є найпопулярнішим серед городників. Вегетаційний період від посіву до першого збору - 70 днів. Плоди кущового кабачка призначені для використання в консервації і свіжого вживання. Плоди мають витягнуті, подовжені, циліндричні іноді грушоподібні. Вагою 1-1,5 кг. Забарвлення поверхні плоду біло-зелене, м'якоть біла дуже соковита. Насіння висаджують в парники, завдяки чому дозрівання наступає трохи раніше.

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Високопродуктивний пізньостиглий сорт. Від масових всходів до прибирання на зелень - 40-45 днів. Тривалість збирання зелені при весняному посіві в відкритий грунт -до 25 днів. Розетка листя піднесена, листя великі, зелені, з сизим відтінком і восковим напиленням, ароматні.

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Cередньостиглий сорт кропу. Вегетаційний період — 30-45 днів. Листки великі, темно-зелені з восковим нальотом, соковиті, ароматні. Кріп Грибовський  має багатий хімічний склад, що забезпечує високу харчову цінність: 50г кропу заміняє 150г помідорів.

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Яскравий, що привертає увагу кабачок Світозар відноситься до середньостиглих сортів з гарною врожайністю. У відгуках наші клієнти відзначають відмінні смакові якості і багатство вітамінами і мінералами. Вирощують його для дитячого харчування і для всіх видів кулінарної обробки.

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Даний сорт є средньопізнім, виділяється своєю високою врожайністю. Вегетаційний період від посіву до збору 35 - 40 днів. Універсальний сорт, підходить для вирощування в усіх видах грунтів цілий рік, висока рослина, велике листя має яскравий зелений колір і сильний аромат. Характеризується стійкістю до багатьох хвороб. Використовують у свіжому вигляді, для переробки та заморозки.