Насіння кущового кабачка Золотинка
Новая Почта в отделение (по тарифам перевозчика)
Новая Почта курьером (по тарифам перевозчика)
Самовывоз из магазина (Бесплатно)
- Онлайн-оплата картой Visa или Mastercard через WayForPay
- Оплата при получении товара (наложенный платеж или курьеру)
- Безналичная оплата (IBAN) - оплатите на счете без НДС
Кабачки цукіні «Золотинка»
Середньостиглий сорт, вегетаційний період від сходів до стиглості 50-55 днів. Рослина кущового типу, компактна, висотою до 40 см, з переважно жіночим типом цвітіння. Плоди жовто-жовтогарячі, циліндричні, масою 0.4-0.8 кг, не схильні до переростання. Шкірка ніжна, гладка. М'якуш кремовий, соковитий, солодкий, з підвищеним вмістом сухих речовин і каротину.
«Золотинка» відносно стійка до борошнистої роси, добре транспортується та зберігається. Використовується для домашньої кулінарії та консервування. Золотисте фарбування плода при консервуванні зберігається.
Висівання насіння
У кліматичних зонах України переважно вирощуються за допомогою посіву у відкритий ґрунт. Висівають наприкінці травня – на початку червня, коли мине загроза заморозків. Сіяти можна кілька разів на сезон з інтервалом 5-7 днів. Зерна замочуються і пророщуються до наклеювання. Добре розвиваються на родючому, багатому на перегній грунті з нейтральною реакцією, непридатні кислі з близьким рівнем ґрунтових вод.
Щільність висіву насіння кабачка «Золотинка»
Схема посадки – 70х50 см, на одному квадратному метрі бажано садити не більше 3-х кущів.
З якими культурами краще рости кабачкам «Золотинка»?
Відмінними союзниками по грядці будуть листовий та качаний види салатів та шпинат.
Збирання врожаю
Проводять двічі на тиждень, зрізають кабачки довжиною 15-20 см. Запізнення із збиранням призводить до перезрівання, через що знижується врожайність.
-
Країна-виробник:Україна
-
Країна реєстрації бренду:Україна
-
Колір:Жовтий
Оригинальные коды товаров
Це багаторічна рослина. Вона є теплолюбною культурою. Вирощується як однорічна. Зростає кущем. Вегетаційний період 85-90 днів. Кущ висотою 150-200 см. Квітки великі, мають зелений колір. Діаметр квітки 10-25 см. Володіє відмінними якостями: лікувальними, декоративними, смаковими, товарними. Цей продукт використовують в кулінарії (салати, фреші, пюре, соуси). Це делікатесний продукт. За смаком - нагадує грецький горіх. Цю рослину вживають при діабеті, захворюванні нирок, печінки.