Насіння салату Бебі зелений 1г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Салат «Бебі зелений»
Ранньостиглий листовий сорт, для відкритого грунту і теплиць, вегетаційний період 25-30 днів. Формує компактну розетку, висотою 10-15 см і діаметром 20 см, із світло-зеленого листя з хвилястим краєм. Смак ніжний, солодкуватий.
«Бебі зелений» в основному використовується у свіжому вигляді у різних салатах, а також для декоративного оформлення страв та бутербродів. Рекомендований для вирощування в кімнатних умовах, оскільки стійкий до нестачі освітлення.
Висівання насіння салата «Бебі зелений»
Салат сіють із квітня, «конвеєром» з інтервалом 7-10 днів до середини червня. Влітку він дає стебло, починає гірчити та втрачає харчову цінність. Для отримання раннього врожаю, можна садити розсадою, насіння сіють у субстрат за 30-35 днів до висадки на грядки. Насіння салату сходить при +5°С, при +20°С проростає гірше.
Щільність висіву насіння салату «Бєбі зелений»
Висівають насіння у відкритий ґрунт рядовим способом, на відстані 20-25 см ряд від ряду в неглибокі борозенки, на глибину 1-1,5 см. Через чотири тижні сходи проріджують, залишаючи проміжок у рядку 10 см.
З якими культурами краще рости салат?
Вкраплення бобових у посадки салату покращує харчування культури азотом.
Збір урожаю
Листовий салат готовий до вживання, коли сформуються типові для сорту розетки, але не пізніше початку появи стебла у поодиноких рослин. Забирають його за один прийом, вириваючи з корінням. Після збирання салат не миють, інакше він загниє.
Оригинальные коды товаров
Середньостиглий сорт салату з високими смаковими якостями та тривалим періодом зберігання. Салат латук відноситься до качанних різновидів. Характеризується підвищеним вмістом вітамінів, мінеральних речовин, білків, жирів, вуглеводів та клітковини. Листя видовжено-вигнутої форми із закругленою вершиною, яскраво-зеленого кольору. На смак дуже соковиті із приємним горіхово-пряним смаком. Зберігання тривале, до 30 діб у овочевій камері. Висока стійкість до захворювань та шкідників. Використовується для вживання у свіжому вигляді, кулінарії, декорування страв.
Оригинальные коды товаров
Господарська стиглість настає через 20-28 днів від моменту появи сходів. Рослина вологолюбива, в спекотну погоду листя грубіє і втрачає харчову цінність. В домашніх умовах можна вирощувати цілий рік. В їжу використовують ароматне листя, яке має приятний пікантний смакю Використовується для приготування салатів, соусів, як приправа до мясних і рібних страв.