Насіння шпинату Новозеландський 10г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Шпинат Новозеландський – універсальний продукт, який можна використовувати для приготування різних страв як у свіжому, так і в законсервованому або замороженому вигляді.
Рослина формує товсті листки, які порадують своєю соковитістю і ніжним присмаком. Приготуйте крем-суп зі свіжого листя і грибів – ви відкриєте для себе нові гастрономічні відчуття. Особливості посадки і догляду Вирощують рослину шляхом пророщування на розсаду. Перед відправкою в землю замочіть посадковий матеріал у теплій воді хоча б на добу. Паростки пересаджуються на постійне місце проживання у віці 50-60 днів. Через 3-4 тижні вже можна збирати перший урожай. Дієтичний продукт. Широке застосування в кулінарії.
Оригинальные коды товаров
Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).
Оригинальные коды товаров
Досить холодостійка рослина і при посівах ранньою весною, коли в грунті багато вологи, дає хороший урожай. Коріандр та кінза – це назва різних частин однієї рослини. Коріандром зазвичай називають насіння рослини, а його зелень часто називають кінзою. Вегетаційний період 30-40 днів. Щоб мати свіжу зелень, насіння можна сіяти кілька разів з проміжком часу між посівами 15-20 днів (період посіву – починаючи з ранньої весни до середини літа).
Оригинальные коды товаров
Один із найпопулярніших сортів. Середньоранній сорт, період вегетації становить 45-50 днів. Розетка компактна, напівпіднята, довжиною 18-22 см. Листя овальне, гладке, зелене з глянцевим блиском і вираженими прожилками. Вага рослини 20-30 грам. Сорт стійкий до стрілкування. Використовується для вживання у свіжому вигляді, кулінарії, заморозки.